Obsługa klienta — Oświadczenie o ochronie prywatności

DSP International BV znajduje się w Oostpolderweg 2 4413 NN Krabbendijke, jest odpowiedzialny za z przetwarzaniem danych osobowych, jak pokazano w tym oświadczeniu o ochronie prywatności.

Szczegóły kontaktu:

Oostpolderweg 2 4413 NN Krabbendijke, Hollandia +31 113 501001.
Strona internetowa: https://pl.joypet.eu

Dane osobowe, które przetwarzamy

DSP International BV przetwarza Twoje dane osobowe ponieważ ty używać naszych usług i / lub ponieważ jesteś zapewnić im siebie. Poniżej znajduje przegląd z tym danych osobowych, możemy przetwarzać:

  1. Nazwa
  2. Płeć
  3. Dane adresowe
  4. Telefon
  5. Adres mailowe
  6. IP
  7. Zakupione produkty
  8. Przeglądarka internetowa i typ urządzenia

Specjalne i / lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa ma nie zamierzają do gromadzenia danych na temat strony internetowej odwiedzających, którzy są młodsi niż 16 lat. Chyba, że masz pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Jednakże, my może nie sprawdzić, czy użytkownik jest starsza niż 16. Mamy zachęcić rodziców, aby być zaangażowane w tych internetowych działań z ich dziećmi, tak aby zapobiec dane o dzieci są zbierane bez rodzicielskiej zgody. Jeśli ty jesteś przekonany, że mamy zebrane informacje osobiste o małoletniego bez tej zgody, prosimy o kontakt z nami za pośrednictwem info@joypet.eu, wtedy my będziemy usuwać tę informację.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

DSP International BV przetwarza Państwa dane osobowe dla tych następujących celów:

  1. Obchodzenie swoją zapłatę
  2. Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej
  3. Państwo może zadzwonić lub e-mail, jeśli to konieczne do przeprowadzenia z naszych usług
  4. Informować Cię o zmianach do naszych usług i produktów
  5. Do dostarczania towarów i usług do ciebie
  6. DSP International BV także przetwarza dane osobowe, jeśli jesteśmy prawnie zobowiązani do zrobić tak, takich jak informacje, które nam potrzebne dla naszego podatkowego deklaracji.

Zautomatyzowana decyzja szklarstwa

DSP International BV nie podejmuje decyzji w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla osób. Są to decyzje podjęte przez programów lub systemów komputerowych, bez osoby (na przykład, pracownik DSP International BV) siedzi w pomiędzy.

Jak długo przechowujemy dane osobowe

DSP International BV ma nie przechowywać swoje dane osobowe na dłużej niż to absolutnie konieczne, aby zrealizować te cele dla których twój dane są zbierane. Możemy użyć do przechowywania okres wynoszący maksymalnie 10 lat dla danych osobowych. Robimy to w celu, aby być w stanie aby pomóc Ci odpowiednio z pytaniami na temat gwarancji, usługi lub produktu. Po 10 latach dane osobowe są anonimizowane.

Udostępnianie danych osobowych z trzecimi stronami

DSP będzie nie sprzedać swoje dane do trzecich stron i będzie tylko dostarczenie tej informacji, jeśli to jest konieczne dla tej realizacji z naszej umowy z Tobą lub na zgodne z pomocą prawną obowiązku. Z firm, które przetwarzają swoje dane w naszej przydziału, możemy zawrzeć umowę procesora aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności informacji o swoich danych. DSP International BV pozostaje odpowiedzialna za te operacje przetwarzania.

Cookies lub podobnych technik, które możemy użyć

DSP International BV wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Cookie to mały tekst plik, który jest przechowywany w tej przeglądarce z Twojego komputera, tabletu lub smartfona, gdy ty najpierw odwiedzić tę stronę internetową. DSP International BV wykorzystuje ciasteczka z A czysto techniczne functionality.These zapewnić, że strona działa prawidłowo i że, na przykład, twoje preferowane ustawienia są pamiętał. Te pliki cookie są również używane do zrobić na stronie internetowej pracę dobrze i aby zoptymalizować go. W uzupełnieniu, możemy umieszczać pliki cookie, które śledzą ing swoje przeglądania nawyków tak, że my mogą zaoferować dostosowanych treści i reklam. Podczas Twojej pierwszej wizyty na naszej stronie internetowej już poinformowaliśmy Cię o tych plikach cookie i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie. Państwo może zrezygnować z plików cookie przez wybranie poniżej której pliki cookie ty chcesz lub nie nie chcą. W uzupełnieniu, jesteś może również usunąć wszystkie informacje uprzednio zapisanego za pomocą tych ustawień w swojej przeglądarce.

Pliki cookie są również umieszczane na tej stronie internetowej przez osoby trzecie. Są to na przykład reklamodawcy i / lub firmy społecznościowe. Poniżej na przegląd:

  1. Google Analytics
    Nazwa: _ga
    Funkcja: To jest analityczny cookies, które mierzy www razy i pozwala nam się rozpoznać cię.
    Okres przechowywania: 2 lata
  2. Google Analytics
    Nazwa: _gid
    Funkcja: To jest analityczny cookies,które mierzy www razy i pozwala nam się rozpoznać cię.
    Okres przechowywania: 24 godziny
  3. Google Analytics
    Nazwa: _gat
    Funkcja: Jest to analityczny plik cookie, który mierzy liczbę odwiedzin w witrynie. To gwarantuje, że mamy nie liczyć podwójnych wizyt na stronie.
    Okres przechowywania: 1 minuta
  4. Google Analytics
    Nazwa: AMP_TOKEN
    Funkcja: To jest analityczny cookies, które mierzy www razy na przyspieszonych stron mobilnych.
    Okres przechowywania: 30 sekund do 1 roku
  5. Google Analytics
    Nazwa: _gac_[id]
    Funkcja: To jest analityczny cookies,które mierzy się wynik z naszych reklamowych kampaniach.
    Okres przechowywania: 90 dni
  6. Google Analytics
    Nazwa: _gaexp
    Funkcja: To jest analityczny cookies, które mierzy się wynik z o eksperymencie aby poprawić naszą stronę internetową.
    Okres przechowywania: Dopóki eksperyment działa, zwykle 90 dni
  7. Bing Analytics
    Nazwa: MUID, MC1, MSFPC, MR
    Funkcja: To jest analityczny ciasteczko z Bing Analytics.
    Okres przechowywania: Do 14 miesięcy
  8. Bing Analytics
    Nazwa: _uetsid
    Funkcja: Jest to analityczny plik cookie, który mierzy liczbę odwiedzin w witrynie i skuteczność reklam.
    Okres przechowywania: 30 minut
  9. Bing Analytics
    Nazwa: _uetmsclkid
    Funkcja: Jest to analityczny plik cookie, który mierzy liczbę odwiedzin w witrynie i skuteczność reklam.
    Okres przechowywania: 3 miesiące

Możemy skorzystać z następujących funkcjonalnych ciasteczek aby uczynić naszą witrynę pracę prawidłowo

  1. GrootPlezier.nl
    Nazwa:joypet_session
    Funkcja: To pozwala nam na rozpoznają cię na tej stronie. To jest konieczne, aby utrzymać swój koszyk.
    Okres przechowywania: Do 24 godzin
  2. GrootPlezier.nl
    Nazwa:XSRF-TOKEN
    Funkcja: To jest zabezpieczenie dla form do ochrony swoich danych. To zapobiega atakom cross-site scripting na swoich danych.
    Okres przechowywania: Do 24 godzin
  3. GrootPlezier.nl
    Nazwa:joypet-cookie-accept
    Funkcja: To oszczędza swoje ciasteczko preferencji ustawienia.
    Okres przechowywania: 2 lata

Aby dostosować swoje ciasteczka ustawienia:

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Ci mają się prawo do wglądu, poprawiania lub usunięcia swoich danych osobowych. W uzupełnieniu, ty masz na sobie prawo do wycofania się swoją zgodę, aby do przetwarzania danych lub do sprzeciwienia się na przetwarzanie swojej danych osobowych przez DSP International BV a ty masz się prawo do danych przenośności. To oznacza, że Państwo może złożyć do prośby do nas, aby wysłać do informacji osobistych mamy w swoim pliku komputerowego do Ciebie lub innej organizacji wspomnianej przez ciebie. Państwo może wysłać do nas prośbę o dostęp, korekty, skreślenia, transferu danych swoich danych osobowych lub wniosek o wycofanie swojej zgody lub sprzeciwu do tej przetwarzanie swoich danych osobowych do info@joypet.eu. Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, mamy prosić Cię do wysłania kopii swojej ID z tym żądanie. Złóż swój paszport zdjęcie, MRZ (maszyna czytelny strefa listwa z numerami na tym dnie z tym paszportem ), paszport numer i obywatel usługa liczba czarny w tej kopii. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Możemy odpowiedzieć tak szybko jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni, w swoim wniosku. DSP International BV również pragnie, aby podkreślić, że ty masz na okazję do złożenia reklamacji z tym krajowego nadzorczego organu, w holenderskim Data Protection Authority. To może być wykonane poprzez na następującym linkiem: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chronimy dane osobowe

DSP International BV zajmuje się ochroną z swoimi danymi poważnie i przyjmuje odpowiednie środki, aby zapobiec nadużyciom, utraty, nieupoważnionego dostępu, niechcianego ujawnienia i nieuprawnionemu modyfikacji. Jeśli ty masz się wrażenie, że twoje dane są nie prawidłowo zabezpieczone lub nie są przesłanki z nadużyć, prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta lub poprzez info@joypet.eu

 

Nasze produkty

Koszyk

Zapisz/załaduj koszyk Wyjaśnienie

Zapisz koszyk

Możesz zapisać swój koszyk na zakupy przez 30 dni. Otrzymasz wtedy unikalny numer, który możesz zapisać. Jeśli chcesz go ponownie pobrać, wprowadź numer i użyj przycisku „Odbierz koszyk”.

Numer: